Onze organisatie

Of het nu gaat om automatisering, software op maat of communicatietechnieken voor uw organisatie. De Foxi Group heeft voor elk vraagstuk een oplossing.

Samen sterk

De Foxi Group is een veelzijdige verzameling van bedrijven die elk gespecialiseerd zijn in verschillende aspecten van automatisering, ICT en communicatietechnieken. Elk bedrijf binnen de Foxi Group biedt unieke oplossingen en expertise op zijn gebied, variërend van automatiseringsoplossingen en digitale selectiehulpmiddelen tot communicatie- en reclameadvies. Met een gedeelde focus op intelligent integreren streven alle bedrijven binnen de Foxi Group naar kwaliteit, ondersteuning en klanttevredenheid, waardoor ze een uitgebreid scala aan oplossingen bieden voor de diverse behoeften in de moderne zakelijke omgeving.

TechFox

TechFox is een gespecialiseerd automatiseringsbedrijf dat zich richt op intelligent integreren van technologieën, met een focus op kwaliteit en ondersteuning. We bieden een breed scala aan technische oplossingen en diensten, waaronder standaard- en op maat gemaakte opties. hierdoor kunnen klanten zich concentreren op hun kernactiviteiten.

MediaFox

MediaFox biedt totaaloplossingen en crossmediale implementaties met de nieuwste communicatietechnieken. We ondersteunen uw organisatie van concept tot uitvoering, met focus op professionaliteit en creativiteit voor effectieve branding en transmediaal succes.

DigiFox

DigiFox, met meer dan 20 jaar ervaring, biedt Selector-oplossingen voor digitale productselectie. Met touchscreen-interactie op locatie, zijn onze systemen effectief als ‘point of sale’ of ‘point of information’, waardoor bezoekers eenvoudig informatie kunnen verkrijgen of producten kunnen ontdekken. De Selector is klantvriendelijk, omzetverhogend, vernieuwend, uniek, kostenbesparend en gebruiksvriendelijk.

Foxi Group

Alphenseweg 2R

5133 NE RIEL

Menu

Bedrijven

Producten

Contact